UPS! Hi ha hagut un error.

L'email o la contrasenya és incorrecte.

Encara no estàs registrat?

Has oblidat la contrasenya?

×
CAL RAFILAT

LA NOSTRA HISTÒRIA

Coneguts com els de “Cal Rafilat”, els nostres orígens provenen, de la masia del mateix nom ubicada a Sagàs, prop de Gironella, i d’una família profundament arrelada a l’història del Berguedà.

Especialistes en l’elaboració d’embotits d’alta qualitat des de l’any 1929, l’experiència i el “bon fer” ens han fet guanyar la confiança i la fidelitat de moltísims clients, tant de la comarca com de la resta de Catalunya. A la nostra botiga de Gironella, Cansaladeria Mercè ofereix una àmplia gamma d’elaboracions artesanals i també productes frescos de matança pròpia. També assistim a la majoria de fires i festes tradicionals dins i fora de la nostra comarca.

Avui, la tercera generació d’aquesta família ha agafat el timó del negoci, i això ha permès incrementar l’oferta tradicional (la somaia, el testet sec, la llonganissa, el bull blanc i negre amb llengua o sense) amb noves i creatives elaboracions com, per exemple, el bull blanc i el “tastet” amb rovellons i escalivada i totes les preparacions derivades del porc ecològic. El relleu generacional garanteix la continuîtat de la Cansaladeria Mercè fonamentada en la tradició i l’esperit de servei.

xarcuteria       cansaladeria       carnisseria

embotits

Embotits del Berguedà

Elaboració pròpia d’embotits del Berguedà, amb productes naturals. Cal Rafilat t’ofereix embotits casolans de gran qualitat.

embotits

COMANDES PER BARBACOES

SI VOLEU FER UNA COMANDA AMB PRODUCTES QUE NO HI HA AQUI A LA BOTIGA VIRTUAL POSEU-VOS AMB CONTACTE AMB NOSALTRES PER MAIL O PER TELEFON I PREPARAREM EL QUE VOSALTRES DESITGEU PER QUE TENIM TOT TIPUS DE CARNS DE PROXIMITAT COM VEDELLA DEL BERGUEDA, XAI LLETO DE PASTURA,POLLASTRES DE PAGES,PORCS DE PAGES....

Formulari de contacte


CAL RAFILAT

Avinguda Catalunya, 59
GIRONELLA
  938 250 161
  938 250 117 (obrador)

  info@calrafilat.cat


MINIHAMBURGUESA DE VEDELLA AMB FORMATGE DE CABRA I MELMELADA DE TOMÀQUET

HAMBURGUESA DE PEU DE PORC
© Cal Rafilat | Política de privacitat i termes d'ús | Política de venda i devolucions | AV.CATALUNYA, 59 08680 GIRONELLA. Tel. 938 250 161 | Web: produccionseldar.com