UPS! Hi ha hagut un error.

L'email o la contrasenya és incorrecte.

Encara no estàs registrat?

Has oblidat la contrasenya?

×

CISTELL DE LA COMPRA

El teu cistell és buit


Enviament a domicili

Les comandes a domicili tenen un cost adicional per gastos d'enviament que ve determinat pel pes del paquet. Fins a 10kg el cost és de 7,41 €. A partir de 10kg el cost és de 6,69 € i 0,73 € cada Kg extra.

Les despeses d'enviament són gratuïtes per compres superiors a 50,00 €

Totes les comandes confirmades a la nostra botiga online s'envien en un termini d'entre 48 i 72 hores. Així que la seva comanda surti de la nostre botiga, li enviarem un correu electrònic de confirmació de sortida de la comanda.

Política de venda i devolucions | Avís legal | AV.CATALUNYA, 59 08680 GIRONELLA. Tel. 938 250 161

Embotits del Berguedà

embotits

Elaboració pròpia d’embotits del Berguedà, amb productes naturals. Cal Rafilat t’ofereix embotits casolans de gran qualitat.

COMANDES PER BARBACOES

embotits

SI VOLEU FER UNA COMANDA AMB PRODUCTES QUE NO HI HA AQUI A LA BOTIGA VIRTUAL POSEU-VOS AMB CONTACTE AMB NOSALTRES PER MAIL O PER TELEFON I PREPARAREM EL QUE VOSALTRES DESITGEU PER QUE TENIM TOT TIPUS DE CARNS DE PROXIMITAT COM VEDELLA DEL BERGUEDA, XAI LLETO DE PASTURA,POLLASTRES DE PAGES,PORCS DE PAGES....


MINIHAMBURGUESA DE VEDELLA AMB FORMATGE DE CABRA I MELMELADA DE TOMÀQUET

HAMBURGUESA DE PEU DE PORC

TESTET DE PAGÈS AMB PEBRE (BOTIFARRA CRUA)
© Cal Rafilat | Política de privacitat i termes d'ús | Política de venda i devolucions | AV.CATALUNYA, 59 08680 GIRONELLA. Tel. 938 250 161 | Web: produccionseldar.com