UPS! Hi ha hagut un error.

L'email o la contrasenya és incorrecte.

Encara no estàs registrat?

Has oblidat la contrasenya?

×

Política de vendes i devolucions

Atenció al client


Si té qualsevol dubte respecte a productes o serveis de la nostra botiga online pot posar-se en contacte amb nosaltres enviant un e-mail a info@calrafilat.cat o trucant al telèfon 938 250 161. La seva consulta serà resolta amb la màxima celeritat. També pot contactar amb nosaltres per WhatsApp:

whatsapp embotits del Berguedà +34 666 78 81 66

La botiga online

Un cop estigui registrat podrà accedir a la web i gestionar les seves dades personals, visualitzar i fer els seguiment de totes les seves comandes.

He oblidat la contrasenya, què faig?

Si ha oblidat la contrasenya del seu compte de registre ha d'anar a l'apartat 'El meu compte', i prémer l'opció 'Ha oblidat la seva contrasenya?'. Inserir l'adreça de correu electrònic amb la que s'ha registrat i fer 'clic' al botó de 'Enviar'. Immediatament rebrà un correu electrònic per tal de restablir la seva contrasenya.

Com es fa per comprar?

Per comprar a la botiga ha de registrar-s'hi. Les seves dades seran guardades i així les seves futures compres seran més ràpides. Per registrar-se només ha de donar les seves dades personals i una direcció per fer els enviaments, si és el cas.

Les dades del seu perfil poden ser modificades i actualitzades en qualsevol moment. Ha d'entrar a Cal Rafilat, 'Iniciar sessió' i un cop dins de 'Les Meves Dades' faci 'clic' a 'Modificar Dades Personals', faci els canvis desitjats i faci 'clic' a 'Desar canvis'.

Com funciona el procés de compra?

1. Seleccionar els productes.

Afegeixi a la cistella de la compra els productes que vulgui de la nostra botiga online. Per afegir un producte faci 'clic' sobre un producte del menú de l'esquerra o a la part central de la pàgina web i faci 'clic' sobre el botó 'Afegir a la cistella' i afegeix-hi tantes unitats com vulgui. Al menú de la dreta podrà veure els productes que té a la cistella i actualitzar-ne els continguts. Fent 'clic' en aquest menú o al botó principal 'Cistella', en veurà els detalls i podrà procedir a la confirmació de la compra.

2. Finalitzar la compra.

Verifiqui la seva comanda i comprovi que a la 'Cistella' hi ha els productes que vol comprar. En cas que ho desitgi, pot elminar o afegir unitats de qualsevol producte seleccionat o bé eliminar-lo de la compra. Un cop tingui a la seva cistella tots els procutes que desitgi, faci 'clic' al botó 'confirmar comanda'.

3. Forma d'enviament.

En aquest punt, si no està encara registrat se li demanarà que ho faci. I a continuació haurà de seleccionar la forma d'enviament desitjada. Pot venir a buscar el paquet personalment a la botiga o pot demanar un enviament a domicili i fer el pagament contra reemborsament, un cop es fagi la entrega de la comanda.

4. Pagament.

Com a forma de pagament, només es pot escollir la opció contra reemborsament (amb Bizum, en el cas de no disposar de Bizum el pagament es farà per transferència), no es pot fer el pagament online amb 'Targeta de Crèdit'. Podrà pagar en el moment de rebre la comanda al seu domicili o quan la reculli a la nostra botiga, en aquest cas se li aplicarà un 3% més al cost total de la seva comanda.

5. Comprovant de comanda.

En el moment de finalitzar la seva comanda, rebrà un correu electrònic a l'adreça donada en el moment del registre. També podrà comprovar les seves comandes en qualsevol moment iniciant sessió a la nostra web amb el seu correu i contrasenya. A l'apartat 'Les Meves Compres' es mostrarà l'estat del seu paquet i podrà saber en tot moment en quin estat es troba, des de la preparació a la nostra botiga, fins a l'enviament a casa seva.

La compra és totalment segura, ja que els nostres métodes de pagament són: contra reemborsament, pagament en el moment de la rebuda de la seva comanda.

Com es fa l'enviament?

Totes les comandes fetes a Cal Rafilat arriben a casa seva mitjançant empreses de transport professionals.

Quan triguen a ser enviades les comandes de la botiga?

Totes les comandes confirmades a la nostra botiga online abans de les 10 hores del dimecres, s'envien el dijous o el divendres. Així que la seva comanda surti de la nostre botiga, li enviarem un correu electrònic de confirmació de sortida de la comanda.

Quins és el cost de l'enviament?

Les comandes que s'enviïn a domicili tindran un cost adicional per gastos d'enviament que vindrà determinat pel pes del paquet. Fins a 10kg el cost és de 7,41 €. A partir de 10kg el cost és de 6,69 € i 0,73 € cada Kg extra. No s'aplicaran aquests costos quan es reculli el paquet a la nostra botiga o per compres superiors a 50,00 €.

Com es fan les devolucions?

Quin és el termini de devolució de comandes?

Tots els productes poden ser retornats dins d'un termini de 24 hores a partir de la data de recepció de la comanda.

Què he de fer si vull fer una devolució de la comanda?

Si la seva comanda està dins el termini establert, ha d'efectuar la devolució contactant amb nosaltres a través d'un correu electrònic especificant el motiu i identificant la comanda mitjançant el número de comanda.

Com ha de ser l'estat dels productes?

Perquè la devolució sigui correcta els productes han de conservar el seu envàs original i no poden haver estat manipulats, però, en el cas que algun producte no reunís les condicions necessàries per al seu consum, per causa del transport o accident, s'admetrà la devolució en les 24 hores següents a la recepció, corrent amb totes les despeses calrafilat.cat

Quines condicions no es consideren vàlides per fer la devolució?

Les apreciacions o gustos subjectius del client com la presència de més o menys cansalada en el pernil, la seva distribució entre les masses musculars, la major o menor quantitat de sal, etc, no constituiran en cap cas motiu de devolució, ja que són aspectes variables que no condicionen la idoneïtat del producte.

Ja he retornat la comanda, com se'm retornen els diners?

En el moment que la devolució s'hagi completat, procedirem a enviar-li un correu electrònic i li proporcionarem un val de descompte del cost total de la comanda.


MINIHAMBURGUESA DE VEDELLA AMB FORMATGE DE CABRA I MELMELADA DE TOMÀQUET

HAMBURGUESA DE PEU DE PORC

TASTET DE PAGÈS AMB PEBRE (BOTIFARRA CRUA)

TASTET SEC AMB PEBRE (SOMAIA, FUET)
© Cal Rafilat | Política de privacitat i termes d'ús | Política de venda i devolucions | AV.CATALUNYA, 59 08680 GIRONELLA. Tel. 938 250 161 | Web: produccionseldar.com